home  •  contact
Molenvliet 26c, 3961 MV Wijk bij Duurstede
Tel: 0343 - 711 020

Werkzaamheden

Gespecialiseerd in met name Peugeot, Renault en Citroën. APK en onderhoud zijn voor andere merken ook mogelijk!

Naast APK, Airco Service, Onderhoud en reparatie en Storingsdiagnose ook officieel TradeVision AutoMotive Supplier.

Garage Le Chevalier is met name gespecialiseerd in het inbouwen van:

• EasyPark - Parking Distance Control
Beide merken zijn van de 3e en laatste generatie parkeersensoren. Deze parkeersensoren (micro sensoren) hebben dus geen last van weersinvloeden en zijn overspuitbaar (ook metallic lak), daarbij werken beide systemen probleemloos in auto's die zijn voorzien van een CAN-bus systeem.
• XtraVision Xenon verlichting
De superieure Xenon verlichting kunt u nu ook laten inbouwen in uw eigen auto. De introductie van de EuroXenon™ verlichting heeft er voor gezorgd dat u kunt kiezen voor Xenon verlichting in plaats van halogeen lampen.
• XtraVision regensensor
Zelfs het beste ruitenwissersysteem is maar zo goed als de bestuurder die het bedient. Bij plotse beperkingen van de zichtbaarheid, bijv. door opspattend water bij het inhalen, bereiken onze reacties snel hun limieten. De regensensor reageert echter in fracties van een seconde en stelt automatisch de juiste snelheid in, waardoor de bestuurder onmiddellijk op een vrij zicht kan rekenen.
• Bluetooth carkits
NSV™ is dé toonaangevende fabrikant van OEM (Original Equipment Manufacturer) Bluetooth™-technologie voor de automotive industrie, met ongeëvenaarde kwaliteit, oog voor detail en het gebruiksgemak onderscheid NSV™ zich van de rest van de markt.